Pravidla užití webu


Úvod

Vlastníkem této webové stránky www.beny.cz (dále jen „Stránky“) je společnost BENY, spol. s r. o. se sídlem Václavské náměstí 801/52, Nové Město, 110 00 Praha 1, IČ: 63670992 (dále jen „Správce“).

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Na základě souhlasu udeleného ve smyslu čl. 6, odst. 1, písm. a) NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 94/45/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) odesláním vyplněného kontaktního či registračního webového formuláře zpracováváme jako správce osobních údajů o zákaznících následující

Osobní údaje:

  • elektronická (e-mailová) adresa
  • jméno a příjmení
  • adresa bydliště
  • datum narození

Dále zpracováváme tyto Osobní údaje:

  • údaje z e-mailové komunikace mezi pracovníky Správce a zákazníkem,
  • záznamy o chování zákazníků na internetových Stránkách.

Účel

Kontaktování za účelem nabídky služeb a zboží Správce, zejména zasílání obchodních nabídek Správce. Vaše osobní údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.Zasílání marketingových oznámení a ochodních sdělení Správce.

Zpracování osobních údajl je prováděno Správcem. Osobní údaje mohou pro Správce zpracovávat i další zpracovatelé.

Apple Inc.
Facebook Inc.
Google Inc.
Seznam.cz, a.s.
Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Beny s.r.o. nevyužívá.

Máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po Správci informaci, jaké Vaše osobní údaje jsou zpracovávány,
  • požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování Vašich osobních údajů,
  • na přístup k Vašim zpracovávaným osobním údajům a nechat si Vaše zpracováváné osobní údaje aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat výmaz osobních údajů, k jejichž zpracování nemá Správce Váš souhlas ani je nezpracovává na základě jiného právního důvodu,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním Vašich osobních údajů se můžete obrátit také na dozorový úřad, tedy Úřad pro ochranu osobních údajů.

Soubory cookies

Webové stránky používají tzv. cookies. Cookies jsou male textové soubory, které jsou uloženy ve Vašem počítači, chytrém telefonu či jiném zařízení a které jsou užívány ve Vašem prohlížeči.

Nastavení použití souborů cookies je součástí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies ve výchozím nastavení automaticky přijímá. Soubory cookies lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo omezit je na Vámi vybrané typy.

Soubory cookies využíváme např. pro:

  • co nejlepší přizpůsobení našich Stránek Vašim požadavkům díky sledování návštěvnosti
  • zjištění informací o prohlížení reklam, abychom Vám zobrazovali pouze ty reklamy, o které máte zájem

Některé soubory cookies mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“). Například informace o navštívených produktech a službách na našich Stránkách mohou být zobrazeny reklamní agenturou v rámci zobrazení a přizpůsobení internetových reklamních bannerů na Vámi zobrazovaných webových stránkách. Podle těchto údajů Vás však nelze identifikovat.

Účinnost

Tyto Zásady zpracování a ochrany osobních údajů platí od 25. 5. 2018.

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace