Od 2.2.2024 – 31.4.2024 bude prodejna BENY na Václavském nám.52 Praha 1 z důvodu rekonstrukce uzavřena.
Služby hodinářského servisu, zlatnického ateliéru a prodej vám budou k dispozici na pobočkách Beny Václavské nám.24 a Pařížská 8.

Blogy

Klenotnictví a Hodinářství Beny Oslavuje Příchod Jara

22.3.2024 17:40

Tagy: Hodinářství, Šperkařství

Jaro není pouze změnou v počasí, ale spíše příslibem nového začátku, obnovy a přirozeného vzestupu energie. Je to období, které nás inspiruje k probuzení, k přijetí proměny a k oslavě krásy, která rozkvétá všude okolo nás. V klenotnictví a hodinářství BENY jsme se nechali unést tímto jedinečným kouzlem a představujeme okouzlující kolekci šperků a hodinek, která zhmotňuje jarní esenci.

více...

Připojte se k Beny a oslavte mezinárodní den žen s elegancí a vděčností

6.3.2024 12:24

Tagy: Šperkařství

Každý rok vzdáváme 8. března hold všem důležitým ženám v našem životě – matkám, partnerkám, dcerám, sestrám, kamarádkám a kolegyním. Mezinárodní den žen je jedinečnou příležitostí k vyjádření lásky, podpory a obdivu k těm, které nás inspirují a ovlivňují. Ve skutečnosti má však tento svátek mnohem širší rozměr.

více...

Pařížská ulice symbol luxusu

24.2.2024 15:31

Tagy: Hodinářství, Šperkařství

Pařížská ulice, je dnes nejprestižnější adresou v Praze a jednou z 15 nejdražších nákupních ulic na světě. Denně sem míří nejen milovníci luxusu, ale také turisté obdivující krásu honosných budov.

více...

Šperky a hodinky jsou zářivým dědictvím značky Gucci

20.2.2024 14:25

Tagy: Hodinářství, Šperkařství

Gucci je jednou z nejvýznamnějších a nejuznávanějších módních značek na světě. Její historie sahá až do roku 1921, kdy italský obchodník s kůží a umělec Guccio Gucci založil první obchod s koženým zbožím ve Florencii. Od té doby se značka stala jedním z předních hráčů v módním průmyslu, stále přinášející luxusní produkty a inovativní design nejen do kategorie oblečení, ale také hodinek a šperků.

více...

Oris: symbol řemeslného zpracování a spolehlivosti

15.2.2024 14:48

Tagy: Hodinářství

V roce 1904 se Paul Cattin a Georges Christian rozhodli založit hodinářskou společnost, kterou vybudovali v poklidném švýcarském městečku Hölstein. Manufaktura, kterou pojmenovali po nedaleké říčce, sídlí na tomto místě dodnes. Oris, který se během pár let stal pro místní obyvatele hlavním zdrojem práce, co nevidět rozšířil svůj úspěch do celého světa. Znáte jeho největší hodinářské skvosty?

více...

BENY přináší s láskou šperky plné elegance

9.2.2024 15:39

Tagy: Šperkařství

Láska je jazykem, který nemá hranic, a je třeba ji vyjádřit nejen slovy, ale také gesty. S blížícím se svátkem všech zamilovaných přináší klenotnictví a hodinářství BENY jedinečné šperky, které vyjadřují nejhlubší city a propůjčují magický lesk těm nejdůležitějším životním okamžikům.

více...

Rado a True Square Open Heart se zářivými diamanty

25.1.2024 15:35

Tagy: Hodinářství

Mezi milovníky horologie vyvolává jen málo hodinek takové emoce, jako high-tech model True Square Open Heart od luxusní švýcarské značky Rado. Keramické hodinky s  integrovaným náramkem zdařile kombinují eleganci se sportovním vzhledem a vytváří unikátní doplněk, jenž by se měl stát součástí každé seriózní sbírky. Svůj vlastní kousek si můžete nyní pořídit i vy v klenotnictví a hodinářství BENY.  

více...

Neo bridges Aston Martin edition: spojení krásy a techniky

8.1.2024 14:27

Tagy: Hodinářství

V roce 2021 se společnost Girard-Perregaux stala oficiálním partnerem luxusní britské značky Aston Martin. Nová edice s názvem Neo Bridges Aston Martin Edition vychází z vášně obou partnerů posunout hranice v designu a hodinářské dokonalosti. Tato edice je moderní a kombinuje estetiku s technickým umem, čímž přináší dechberoucí výkon.

více...

předchozí1 2 314

Beny - autorizovaný prodejce značky Chopard

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks
0 ks
Oblíbené
  • Beny klub
  • Magazín

BENY KLUB

Vás, našich zákazníků, si velice vážíme. Proto jsme pro vás, milovníky hodinek a šperků, založili Klub BENY, jehož členům nabízíme mnoho exkluzivních výhod. Registrace zdarma zabere jen několik minut. Přijměte tedy, prosím, naše pozvání.

Beny KLUB